Przejdź do treściprzejdź do treści
Przejdź do treściprzejdź do treści
Kliknij, aby zmienić kontrastzmień kontrast
Kliknij aby wrócić do normalnego kontrastuzmień kontrast
A-
A
A+
UMED logo
UMED logo
UMED logo
UMED logo
DYŻUR TOKSYKOLOGICZNY
PTToks o. łódzki
  • Aktualności
  • Zakład
    • Historia
    • Wyposażenie
    • Pracownicy
    • Pracownia toksykologii żywności
  • Nauka
    • Projekty badawcze
    • Kierunki badawcze
    • Publikacje
    • Koło Naukowe przy Zakładzie Toksykologii
  • Dydaktyka
    • Analityka medyczna
    • Farmacja
    • Kosmetologia
    • Prace magisterskie
    • Kursy specjalizacyjne
  • Kontakt
Przejdź do treściprzejdź do treści
Przejdź do treściprzejdź do treści
Kliknij, aby zmienić kontrastzmień kontrast
Kliknij aby wrócić do normalnego kontrastuzmień kontrast
A-
A
A+
menu
menu
×
  • Aktualności
  • Zakład
    • Historia
    • Wyposażenie
    • Pracownicy
    • Pracownia toksykologii żywności
  • Nauka
    • Projekty badawcze
    • Kierunki badawcze
    • Publikacje
    • Koło Naukowe przy Zakładzie Toksykologii
  • Dydaktyka
    • Analityka medyczna
    • Farmacja
    • Kosmetologia
    • Prace magisterskie
    • Kursy specjalizacyjne
  • Kontakt

Barszcz Sosnowskiego

Wiosna to czas kwitnienia wielu roślin. Jedna z nich w tym okresie jest bardzo niebezpieczna dla naszego zdrowia – jest to barszcz Sosnowskiego.

Ostrzegamy przed tą rośliną!

Więcej informacji: https://www.gov.pl/web/gdos/heracleum-sosnowskyi—barszcz-sosnowskiego

Wniosek o zapewnienie dostępności

. Toksykologia 2025